Čelik pripreme u Antaliji počeo porazom

Kazahstanci uspješniji od Zeničana

Čelik pripreme u Antaliji počeo porazom

A. Čaušević

Fudbaleri Čelika su izgubili u prvom pripremnom susretu u Antaliji. Zenički tim je poražen od kazahstanskog Taraza sa 2:1. 

Poslije prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen, a strijelac gola za Čelik bio je Huseinbašić, a ekipa iz Kazahnstana je do trijumfa stigla u nastavku.

Umit Ozat je u prvom poluvremenu u kojem su Zeničani bili bolji, priliku za igru dao sljedećim igračima: Pavlović; Resić; Musić; Horić; Vrhovac; Mahmić; Žuna; Bajraktarević; Mahmutović Grahovac; Huseinbašić.

U nastavku je zaigrala potpuno druga postava uključujući nekoliko novih igrača što je protivnik iskoristio i stigao do pobjede. U drugom dijelu su igrali Nurković; Resić; Čubara; Keita; Mešić; Vardo; Bjeloš; Camara; Vujašin; Cenaj i Aganspahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Interesantno, da su Zeničani tokom dana najavili kako će igrati utakmicu protiv kosovske ekipe KGF Giiljani, ali je u posljednji čas došlo do promjene rivala.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kolumbo
sreca da se vi nebavite politikom vi bi zakuhali laznim informacijama III svjetski rat
3 0
kolumbo
danas ste napisali da je prvi protivnik iz Albanije
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti