Čelik remizirao s Igmanom iz Konjica

Zeničani na pripremama u Međugorju

Čelik remizirao s Igmanom iz Konjica

Kombinovana ekipa zeničkog Čelika, koja od četvrtka boravi u Međugorju danas je odigrala i svoju ukupno četvrtu kontrolnu utakmicu od početka priprema. Zeničani su danas odmjerili snage protiv Igmana iz Konjica, a rezultat na kraju bio je 2:2.  

Zeničani su nakon poraza od visočke Bosne, te pobjede nad Bosna Semom i Čapljinom, danas upisali i prvi remi u pripremnim utakmicama. Danas je Čelik odigrao nešto lošije nego jučer, ali i ekipa je bila dosta izmiješana. Šef struke daje šansu svim igračima, dosta se miksa ekipa, te se traže najbolja rješenja na svim pozicijama.Prvo poluvrijeme završeno je vodstvom Čelika rezultatom 1:0, a gol za crno-crvene je postigao Hanan Adilović. U drugom poluvremenu Igman je izjednačio na 1:1, da bi Čeliku novo vodstvo od 2:1 donijeo Haris Dilaver,, ipak Igman je do kraja utakmice uspio izjednačiti na 2:2, što je bio i konačni rezultat ove utakmiceČelik:Bukvić, Džidić, Duraković, Husić, Mašić, Hećo, Duvnjak, Pezer, Stokić, T. Adilović i H.Adilović .
Još se ne zna kada će tačno Zeničani odigrati narednu utakmicu, ekipa Goška s kojom je Čelik trebao igrati u srijedu, otkazala je utakmicu i sada će klub s Bilinog polja morati tražiti novog protivnika. Kada je u pitanju igrački kadar, on još nije definisan, ne zna se još šta će biti sa statusima Karića i Zahirovića.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi