Čelik skratio spisak igrača

Novosti s priprema Čelika

Čelik skratio spisak igrača

E. Škorić

Pripreme NK Čelik u Antaliji napustilo je nekoliko igrača.

Zeničani će još nekoliko dana ostati u Antaliji, a ukupno će pripreme trajati 20 dana, što je najviše kada su u pitanju bh. klubovi.

Mile Vujašin je u Čelik došao kao igrač koji bi mogao da bude pojačanje, ali je neočekivano danas napustio hotel Zeničana.

Kako nam je rečeno, trener Umit Ozat nije bio pretjerano zadovoljan njegovim partijama u posljednje vrijeme i smatra da igrač nije potreban ekipi u narednoj polusezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Harun Vardo će otići na posudbu, status Semira Musića još nije do kraja poznat, Mirnes Mešić će na probu u Škupi, a Čelik je napustio Milivoje Mušikić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
taman
0 1
hadys
Vide ljudi da je propast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi