Čelik slaže tim, postignut dogovor sa Bevabom

Sljedeće sedmice potpis ugovora

Čelik slaže tim, postignut dogovor sa Bevabom

Čelikov dres i u narednoj sezoni će, po svemu sudeći, nositi nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Dino Bevab.

Bevab je za Čelik nastupao u protekloj sezoni i ono što je pokazao je zadovoljilo klupske čelnike, a nakon što mu je istekao ugovor, ponuđen mu je novi koji će u konačnici najvjerovatnije i prihvatiti.

Iako je također kontaktiran od strane Mladosti, 25-godišnji Bevab je na kraju dogovorio praktično sve s turskim biznismenima koji stoje na čelu Čelika, a saradnja bi trebala biti ozvaničena naredne sedmice.

Zeničani sigurno neće dozvoliti da se loša sezona ponovi i već uveliko vode razgovore s nekoliko kvalitetnih fudbalera, među kojima je i Mladen Veselinović iz banjalučkog Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babe
Vidi igraca a vidi biznismena zalosna ti majka.
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi