Čelik sutra protiv Igmana, na proljeće u novim dresovima
Zeničani će sutra na Kamberovića polju odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu

Prva pripremna utakmica za Zeničane

Čelik sutra protiv Igmana, na proljeće u novim dresovima

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će od 14 sati na Kamberovića polju dočekati ekipu Igmana iz Konjica, koja se takmiči u 1.ligi FBiH. 

Zeničani će sutra odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu, a utakmica su se sigurno zaželjeli svi navijači kluba s Bilinog polja, posebno nakon preuzimana kluba od strane investitora iz Turske. Ovih dana rukovodstvo kluba intenzivno radi na sklapanju igračkog kadra, te kompletiranju ekipe za nastavak sezone u Premijer ligi.

Zanimljivo je da će crno-crveni na proljeće nastupiti u novim dresovima i to firme "Givova" s kojom je postignut sporazum do ljeta. Čelik će tako u novoj opremi dočekati prvu utakmicu protiv Viteza na Bilinom polju.

Kada su u pitanju nova pojačanja, očekuje se dolazak još najmanje pet igrača. U najužem izboru su Branislav Ružić, Dženan Bureković, Renato Gojković i Stevo Nikolić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slaven Musa sutra će imati priliku da vidi na licu mjesta i nove nogometaše, a moguće je da nakon sutrašnje utakmice novi šef struke otpiše još kojeg nogometaša pred polazak u Antaliju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Moguce je da Musa napusti celik sutra.Komplikacijama nema kraja.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi