Čelik traži nove bodove

Na Bilino polje stiže Orašje

Čelik traži nove bodove

Fudbaleri zeničkog Čelika danas u okviru 28. fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine na Bilinom polju dočekuju Orašje.

Čelik bi sa nova tri boda učvrstio svoju poziciju u gornjem dijelu tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine, a na ruku zeničkim fudbalerima ide briljantan skor u proljetnoj polusezoni koji imaju na Bilinom polju. Zeničani su odigrali pet utakmica kući, pet puta su pobijedili, bez da su primili gol (gol-razlika 11:0).

-    Sa nova tri boda došli bi u dobru poziciju u gornjem dijelu tabele. Međutim, treba biti oprezan. Orašju je svaka utakmica bitna i sigurno da na Bilino polje ne dolaze sa bijelom zastavom, kazao je trener zeničkog premijerligaša Marijan Bloudek.

Bloudek u današnjem susretu će moći računati na Nermina Šabića i Emira Hadžića, koji su se oporavili od povreda. Bloudek, međutim, na raspolaganju neće imati kažnjenog Almira Hasanovića i povrijeđene Mladena Jurčevića i Jasmina Moranjkića.

Vjerovatan sastav: Bilobrk, Nemeljaković, Zahirović, Marković, Jančevski, Duro, Purić, Šabić, Jamak, Hadžić, Jackson.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.