Čelik želi mladog reprezentativca, stigla ponuda na adresu Slobode?

Skrenuo pažnju brojnih timova

Čelik želi mladog reprezentativca, stigla ponuda na adresu Slobode?

Čelik iz Zenice pokazao je interesovanje za Slobodinim draguljem Amarom Beganovićem.

Beganović iza sebe ima odličnu sezonu. Partije koje je pružao rezultirale su interesovanjem brojnih klubova, kako onih iz BiH, tako i inostranstva čiji su skauti nerijetko dolazili na Tušanj kako bi se na licu mjesta uvjerili u njegove kvalitete.

Kao konkretni u borbi za Begovićev potpis pokazali su se čelnici Čelika koji su na adresu Slobode već poslali ponudu. Ljudi koji se brinu o karijeri ovog 19-godišnjeg fudbalera potvrdili su da su Zeničani u zamjenu za Beganovićev igrački karton ponudili određeni novčani iznos, te procente od naredne prodaje, ali sa Tušnja se još nisu očitovali o ponudi.

Nije isključeno da u narednim danima na adresu Slobode stigle još neka ponuda za Beganovića, koji je igrama u crno-crvenom dresu u međuvremenu stekao i status mladog reprezentativca naše zemlje. 

Beganović je protekle sezone za Slobodu odigrao 29 utakmica u Premijer ligi BiH. Pravu priliku dočekao je kod Zlatana Nalića, što je, pokazat će se, kasnije i u potpunosti opravdao. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
Čelik u dugovima do grla, da oni nekome ponude novac hahahahahahah
10 0
burazengija
Hahahaha, cuj celik ima plate duzni samo 1 igracu 40 hiljada. Kako ce da pukne tikva sljedece sezone majko draga. Zalosno ko vodi ovaj klub.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi