Čelikova pobjeda za nadu u bolje sutra

Trener Kopić zadovoljan igrom protiv Veleža

Čelikova pobjeda za nadu u bolje sutra

Čelik je uspio sa 2:1 savladati Velež, te sa nova tri boda barem donekle pobjeći iz opasne zone ispadanja iz Premijer lige BiH.

Nakon susreta i pobjede na Bilinom polju, trener zeničke ekipe Omer Kopić istakao je nadu da bi ovaj susret možda mogao biti prekretnica u boljoj igri Čelika u nastavku sezone.

"Ovo je bila jedna veoma kvalitetna utakmica. Naravno, da bi utakmica bila kvalitetna, moraju biti kvalitetni i njeni učesnici. Velež je došao da se nadigrava sa nama, ali smo mi uspjeli u golove pretvoriti svoje prilike", rekao je za SportSport.ba Omer Kopić.

Trener Čelika se osvrnuo i na promašen jedanaesterac svoje ekipe u prvom poluvremenu.

"Pa, penal je sastavni dio igre, a mi ga nismo iskoristili. Kapetan je promašio, ali to nije nimalo važno jer smo na kraju pobijedili. Nakon promašenog penala nastavio je igrati jednako dobro kao i do tada", dodao je Kopić i dodao da mu je utakmica i pobjeda nad Veležom nada u bolje igre njegove ekipe u narednom periodu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.