Čeliku malo nedostajalo da osvoji tri boda u Bijeljini

Radnik u posljednjoj minuti do boda

Čeliku malo nedostajalo da osvoji tri boda u Bijeljini

U Bijeljini je danas odigran duel 11. kola Premijer lige između domaćeg Radnika i zeničkog Čelika. Obje ekipe su se uoči ovog kola nalazile u donjem dijelu tabele.

Susret je za goste počeo sjajno budući da je Čelik od treće minute vodio sa 0:1. Mešanović je sjajno prošao po desnoj strani, poslao optu u peterac do Kajkuta kom nije bilo teško da matira Lučića.

Ipak, domaći nisu posustali te su do izjednačenja stigli samo osam minuta kasnije, kada je Zeljković sa nekih osam metara pogodio mrežu gostiju. 

 

1:1 je bio i konačan rezultat prvog poluvremena, a u drugih 45. minuta nastavila se solidna igra obje ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Čelik je prvi zaprijetio u nastavku. Travančić je imao stopostotnu priliku da svojoj ekipi donese novu prednost, ali je Lučić loptu poslao u korner.

Ipak, ono što nije uspio Travančić, uradio je u 61. minuti Maletić.

U 78. minuti, Radnik je mogao do izjednačenja, ali je Jevtić sa dva metra prebacio gol Čelika. Do kraja  su domaći ipak uspjeli da dođu do izjednačenja. Mirković je uputio centaršut, a sa nekih osam metara Marko Basara je pogodio za 2:2 i bod svoje ekipe.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.