Čelnici Intera imaju asa u rukavu za novog trenera

Diego Simeone stiže na Meazzu?

Čelnici Intera imaju asa u rukavu za novog trenera

Endin Čaušević

Čelnici Intera danas su uručili otkaz holandskom stručnjaku Franku De Boeru nakon serije loših rezultata.

De Boer je na klupi Intera proveo samo 85 dana, a nakon poraza od Sampdorije odlučeno je da on više neće biti trener ove ekipe. Već nekoliko dana špekuliše se u italijanskim medijima ko će biti novi trener Intera, a večeras se pojavila zanimljiva priča.

Naime, italijanski mediji tvrde da čelnici Intera imaju namjeru dovesti Diega Simeonea u klub. Poznato je da će to biti izrazito teško jer argentinski stručnjak i dalje ima ugovor sa Atletico Madridom.

Ipak, navodi se da Inter ima asa u rukavu, te da čelnici kluba žele ponuditi Simeoneu godišnju platu od 15 miliona eura što je skoro duplo više od njegove trenutne plate u Atletico Madridu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi