Čelnici PSG-a pronašli zamjenu za Blanca?

Ništa od Simeonea

Čelnici PSG-a pronašli zamjenu za Blanca?

Čelnici PSG-a odlučni su u namjeri da Laurenta Blanca zamijene sa Unaijem Emeryjem, tvrde francuski mediji. 

PSG je osvojio tri trofeja u ovoj sezoni u Francuskoj, ali bogati vlasnici kluba žele naslov evropskog prvaka i u namjeri da svoje ciljeve pretoče u stvarnost spremni su smijeniti Laurenta Blanca i na klupu dovesti Unaija Emeryja.

Emery već neko vrijeme sa velikim uspjehom vodi Sevillu. Sa timom iz Andaluzije sezonu je završio osvajanjem titule u Evropskoj ligi i sedmim mjestom u Primeri, a cijeli posao oko prelaska u PSG čelnici kluba žele završiti prije početka Evropskog prvenstva u Francuskoj. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prva želja PSG-a je bio Diego Simeone, ali pošto je teško očekivati da će napustiti Atletico Madrid, francuski klub se okrenuo strategu Seville. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti