Čelnici Saveza: Odlazimo nakon BiH - Belgija
Konačno odlaze sa svojih dugogodišnjih funkcija

Glas razuma

Čelnici Saveza: Odlazimo nakon BiH - Belgija

Čelnici Fudbalskog saveza BiH poručili su da će spakovati kofere poslije meča BiH - Belgija koji se igra večeras u Zenici, a riječ je o duelu 6. kola Grupe 5 kvalifikacija za plasman na SP 2010. godine.

Da se ne radi samo o špekulaciji potvrđuje i pismo koje su čelnici Saveza, tačnije predsjedništva, generalni sekretar i Izvršni odbor uputili medijima. Prenosimo njegov dio.

«Konačno je vrijeme da mlađim i sposobnijim ljudima prepustimo obavljanje naših funkcija. Shvatili smo da smo jedini kočničari napretka bh. fudbala jer se pokazalo da selektor Blažević i mladići na terenu časno i pošteno rade svoj posao. Ne želimo da se oko naše ostavke diže mnogo galame, a vrijeme će pokazati da li smo bili u pravu...» kaže se između ostalog u pismu koje je danas stiglo i na adresu SportSport.ba.

Šta reći nego potez za svaku pohvalu, a ako ste se bar malo ponadali da u svemu ima istine pogledajte današnji datum na vašem računaru i shvatićete o čemu je riječ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.