Celtic želi irski duo iz Aston Ville

Celtic želi irski duo iz Aston Ville

Celtic je zainteresovan za dovođenje irskog dvojca iz Aston Ville, Stephena Irelanda i Richarda Dunnea, prenosi Daily Mirror.

Menadžer Aston Ville, Gerard Houllier rekao je kako Dunne može napustiti klub ukoliko dođe prava ponuda, a Neil Lennon očajan je da ga dovede na Celtic Park.

Stoper irske reprezentacije je tip igrača koji je potreban Lennonu u zadnjoj liniji Celtica koji se borii za naslov prvaka sa Rangersom.

Slična situacija je i sa Irelandom koji je nedavno izrazio želju da napusti Villa Park, a Houllier je to prihvatio. Također, postoji mogućnost da ova dva igrača u Glasgow dođu na posudbu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.