Celticov trener se nada prolazu u grupnu fazu

Celticov trener se nada prolazu u grupnu fazu

Edmir Škorić

U 4. pretkolu Lige Prvaka Celtic će igrati sa londonskim Arsenalom, a trener Škota Tony Mowbray izrazio je poštovanje prema Wengeru i njegovom klubu, no nada se prolasku škotskog predstavnika u grupnu fazu ovog takmičenja.

"Imam ogromno poštovanje prema Arsene Wengeru i njegovom poslu koji je napravio s Arsenalom. Imao je mnogo uspjeha u klubu i izgradio je ekipu koja igra na pravi način", istakao je Mowbray, te nastavio.

"Ne troše milione na igrače kao ostali engleski klubovi, ali igraju pravi stil. To je Arsene i njegova filozofija.

Unatoč poštovanju prema francuskom stručnjaku, škotski trener nada se da će tim iz Glazgowa poraziti Arsenal i proći u grupnu fazu Lige Prvaka.

"Učinit ćemo eventualno sve kako bi došli do grupne faze Lige Prvaka. Klub je imao mnogo uspjeha na ovom turniru u posljednjih nekoliko godina, a pokušat ćemo to i nastaviti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti