Ćemalović: Možemo biti zadovoljni dosad urađenim

Velež boravi na Bjelašnici

Ćemalović: Možemo biti zadovoljni dosad urađenim

Već gotovo sedam dana Veležova posada boravi na olimpijskoj Bjelašnici. Tamo Mostarci hvataju zalet pred start nove sezone, a u do sad dva odigrana pripremna meča ostvaren je polovičan uspjeh. Prvo je savladan Travnik sa minimlanih 1:0, a istim rezultatom dva dana kasnije Rođeni su poraženi od Olimpica.

“Iako smo poraženi protiv Olimpica smo igrali dosta dobro. Šef na pomenutoj utakmici odmarao nekoliko igrača iz prve postave,” kaže mladi napadač Mirza Ćemalović, koji je u prošloj sezoni bio najbolji Veležov strijelac.

Već 12. jula u Vrapčićima će gostovati Široki Brijeg, a potom će uslijediti ponovni, ovog puta šestodnevni boravak na Bjelašnici. Posljednja etapa odradit će se u Mostaru.

“Uslovi na Bjelašnici su izuzetno dobri. Temperature su mnogo ugodnije od onih mostarskih. Svi možemo biti zadovoljni do sada urađenim. Vjerujem da ćemo protiv Širokog Brijega odigrati dobru utakmicu i nagovijestiti uspješnu sezonu u Premier ligi. Prošle godine smo na kraju brinuli o opstanku, u narednoj se nadam mnogo boljim rezultatima,” dodaje Veležov napadač.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.