Ćemalović: Pobijedilo je naše zajedništvo

Nakon pobjede nad Čelikom

Ćemalović: Pobijedilo je naše zajedništvo

Mirza Ćemalović ponovo je bio superioran i efikasan. U maniru klasnog centarfora Ćemalović je bio najsnalažljiviji u Čelikovom kaznenom prostoru i postigao gol za vodstvo svog tima.

Bio je to osmi Ćemalovićev gol ove sezone, čime je na listi strijelaca dostigao Sašu Kajkuta i Zorana Beloševića.

"Sretan sam što sam nastavio tamo gdje sam stao prije neugodne povrede koljena. Zahvalan sam Bogu i porodici na svemu što sam do sad postigao", kaže mladi Veležov napadač.

Iako su uslovi za igru bili izuzetno teški Rođeni su smogli snage i vratili se u život nakon izjednačujućeg pogotka u 60. minutu susreta.

"Borili smo se svi do jednog. Pobijedilo je naše zajedništvo, drago mi je zbog svih momaka. Utakmica je bila od velike važnosti, a uslovi za igru izuzetni teški. Na kraju smo zasluženo upisali trijumf dokazavši da smo kvalitetan i dobro posložen tim."

Naredna Veležova prepreka je prijedorski Rudar, tim koji na četiri posljednja meča protiv Veleža trijumfovao isto toliko puta. "Pobjedom nad Čelikom vratila se pozitivna atmosfera, tako da u Prijedor idemo uz dosta optimizma i nadu da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima", kazao je za kraj Ćemalović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.