Ćemalović: Pobjeda za prekid neugodne tradicije

Velež dočekuje Rudar iz Prijedora

Ćemalović: Pobjeda za prekid neugodne tradicije

Nakon eliminacije u Kupu BiH, fudbalere Veleža u nedjelju očekuje prvenstveni meč protiv Rudara iz Prijedora.

Napadač Veleža Mirza Ćemalović u posljednjem trijumfu Veleža nad Rudarom u Mostaru bio je strijelac jednog od tri pogotka.

"Bio je to moj prvi zvanični pogodak u dresu Veleža, i naravno da mi je ostao u pamćenju. Mislim da sam i danas najmlađi strijelac u Premijer ligi. Mjesec dana prije pomenutog pogotka proslavio sam 17. rođendan," prisjeća se Ćemalović.

Rođeni već gotovo pet mjeseci ne znaju za trijumf na domaćem terenu, a osim toga već više od tri godine na domaćem terenu nisu porazili Rudar iz Prijedora.

"Nedjeljna utakmica dobra je prilika za rušenje neugodne tradicije. Rudar je tim iz donjeg dijela tabele, ali su pokazali da znaju biti neugodan gost. Moramo od prvog minuta maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici s ciljem da konačno upišemo trijumf na domaćem terenu," dodao je Ćemalović

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.