Centrotrans vas vodi i u Luksemburg

Navijajmo za Zmajeve!

Centrotrans vas vodi i u Luksemburg

Sponzorski tekst

Centrotrans je za sve navijače fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine obezbijedio aranžman za odlazak na prvu utakmicu kvalifkacija koju Zmajevi igraju protiv selekcije Luksemburga.

I u novom ciklusu kvalifikacija fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Centrotrans nije zaboravio vjerne navijače najbolje bh. fudbalske selekcije, te je spremio dvije vrste aranžamana za odlazak na utakmicu prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Odlazak u Luksemburg je planiran avionom ili autobusom.

PROGRAM PUTOVANJA (avion)

1.  DAN, ČETVRTAK (02.09.2010.) SARAJEVO – LUKSEMBURG

Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 08.00h. Polijetanje aviona na relaciji Sarajevo-Luksemburg u 10.00h. Po dolasku u najbogatiju evropsku državu, slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora, slijedi polazak na fakultativno razgledanje grada: Gradske zidine i Stari grad (pod zaštitom UNESCO-a); Kneževa palata, Trg Oružja, Katedrala Notre Dame... Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN, PETAK (03.09.2010.) LUKSEMBURG (UTAKMICA)

Doručak. Slijedi fakultativni odlazak do kompleksa podzemnih tunela - Casemates Bock. Ovi 17 km dugi i 40m duboki tuneli izgrađeni su u 18. vijeku, isprepletani su zaštitnim prolazima i podsjećaju na lavirint. Danas su mjesto svjetske baštine i nalaze se pod zaštitom UNESCO-a. Povratak do hotela. Slobodno vrijeme do polaska na utakmicu. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, SUBOTA (04.09.2010.) LUKSEMBURG – SARAJEVO
Doručak. Slijedi transfer do aerodroma i let za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo u popodnevnim  satima.

CIJENA: 999,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Luksemburg-Sarajevo,
- 2 noćenje sa doručkom u 1/2 sobi u hotelu 4*,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu,
- Aerodromske takse,
- Viza i PZ osiguranje 75,00 KM

PROGRAM PUTOVANJA (autobus)

1.  DAN, SRIJEDA (01.09.2010.) SARAJEVO – SLOVENIJA - NJEMAČKA

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Brod-Zagreb-Minhen-Stutgart. Noćna vožnja.

2. DAN, ČETVRTAK (02.09.2010.) ŠTUTGART

Dolazak u Štutgart u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za razgledanje grada. Noćenje.

3. DAN, PETAK (04.06.2010.) ŠTUTGART - LUKSEMBURG

Doručak. Nastavak putovanja prema Luksemburgu. Dolazak u Luksemburg oko 14.00h. Fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju, razgledanje grada i druženje sa hiljadama bh navijača iz cijele BiH i Evrope, a potom odlazak na stadion Josy Bartel. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH. Noćna vožnja.

4. DAN, PETAK (04.06.2010.) BOSNA I HERCEGOVINA

Dolazak u Sarajevo u subotu u večernjim satima.

CIJENA: 299,00 KM + VIZA I PZ OSIGURANJE

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz Centrotransovim luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo-Luksemburg-Sarajevo,
- 1 noćenje sa doručkom u Njemačkoj u 1 sobi,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu
- Viza i PZ osiguranje 75,00 KM

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.