Centrotrans vas vodi u Tel Aviv!
Atmosfera na stadionu u Tel Avivu

Podržimo bh. prvaka protiv Hapoela u Ligi prvaka

Centrotrans vas vodi u Tel Aviv!

Sponzorski tekst

Centrotrans je ponovo sa Vama! Ova kompanija nudi Vam odlazak na prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka koju će Željezničar odigrati sa Hapoelom u Tel Avivu.

Koliko često vam se pruža prilika da svoje ljubimce gledate u najjačem evropskom i svjetskom fudbalskom takmičenju? Jako rijetko i baš iz tog razloga ne propustite jedinstvenu priliku da date podršku prvaku Bosne i Hercegovine, kada 13. ili 14. jula bude gostovao u Tel Avivu, kod izraelskog predstavnika Hapoela na stadionu     Bloomfield kapaciteta 15.500 mjesta!

Centrotrans ostaje dosljedan i vodi Vas i na ovo gostovanje, kao što je to slučaj i sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Pošto se još uvijek ne zna tačan datum utakmice, u slučaju da se ona bude igrala u utorak, 13. jula, planiran je polazak avionom iz Sarajeva u nedjelju 11. jula, a povratak u Sarajevo planiran je za srijedu, 14. jula.

U slučaju da se susret bude igrao u srijedu 14. jula, avionski polazak iz Sarajeva je planiran za ponedjeljak 12. jula, a povratak je u četvrtak 15. jula. Smještaj će biti organizovan u nekom od luksuznih hotela u Tel Avivu.

Podrobnije informacije moći će te naći na portalu SportSport.ba, kao i na stranici Centrotrans.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti