Cerci se predomislio: Želim ostati u Violama

Cerci se predomislio: Želim ostati u Violama

Edmir Škorić

Italijan Alessio Cerci želi ostati u Fiorentini i sljedeće sezone, iako je i sam priznao da postoje pregovori s Manchester Cityjem.

Italijanski krilni nogometaš posljednjih se nekoliko mjeseci dosta povezivao sa Manchester Cityjem, kojeg s klupe vodi njegov sunarodnjak Roberto Mancini. Dvadesetčetverogodišnji igrač ranije je želio napustiti Firencu, ali sada je promijenio mišljenje.

"U toku su pregovori sa Cityjem, ali moja želja je da ostanem ovdje, obzirom da sau se izgladili odnosi između mene i navijača", rekao je Cerci.

Cerci je u Fiorentinu stigao iz Rome prošlog ljeta i potpisao je četverogodišnji ugovor s Toskancima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti