Cesar ostaje u Interu
Julio Cesar je prezadovoljan produženjem ugovora

Serie A

Cesar ostaje u Interu

Golman Intera Julio Cesar potpisao je novi ugovor s milanskim klubom koji ga veže do 2014. godine. Nakon što se danas jučer brazilski golman sastao s tehničkim direktorom kluba Marcom Brancom iz uprave Intera su objavili da je dogovor postignut i da više nema bojazni u napuštanje kluba brazilskog golmana.

"Vrlo sam sretan razvojem situacije. Želim da zahvalim predsjedniku Morattiju i kompletnoj upravi kluba. Već sam mnogo toga osvojio s Interom, ali mi jačamo iz dana u dan i u budućnosti želim da osvojim još mnogo trofeja", rekao je sav sretan nakon završenog posla Julio Cesar.

Julio Cesar je u Inter stigao 2005. godine i odmah je uspio s gola skinuti tadašnjeg prvog golmana Francesca Tolda. Za četiri godine provedene u Interu osvojio je četiri titule prvaka Italije, jedan kup, a skupio je preko 150 nastupa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti