Cesar želi Capella i Gerrarda u Interu

Cesar želi Capella i Gerrarda u Interu

Edmir Škorić

Interov golman Julio Cesar se nada kako će Neroazzurre preuzeti engleski selektor Fabio Capello, te otkriva kako bi volio igrati zajedno sa Stevenom Gerrardom.

Jose Mourinho odlazi u madridski Real, pa je Interov predsjednik Massimo Moratti primoran pronaći novog stručnjaka. Mnogo ih je na popisu želja, a Julio Cesar se nada da će to mjesto zauzeti Fabio Capello, aktuelni engleski selektor.

"Dopada mi se Capello, on je osvajao naslove sa Romom, Juventusom i Real Madridom. Klub traži novog trenera, ali nam treba pravi stručnjak poslije Mourinha. Trebamo važnog trenera, poput Capella", kazao je Cesar, te dodao.

"Ali se isto tako nadam da Capello neće osvojiti mundijal sa Engleskom. Nadam se da neće biti uspješan u Južnoj Africi".

Cesar, također, u svojim redovima želi Stevena Gerrarda, Liverpoolovog kapitena i reprezntativca Engleske.

"Gerrard je fantastičan igrač. On može igrati bilo gdje na terenu. Bio bi savršen za nas i kada bih ja birao, odmah bi ga kupio", ističe Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.