Cesc ne pomišlja napustiti Arsenal

Calderon zvao Fabregasa u Real

Cesc ne pomišlja napustiti Arsenal

Jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, Arsenalov Francesc Fabregas, izjavio je kako ga je u telefonskom razgovoru Ramon Calderon zvao da dođe u Real Madrid.

-    Tačno je da me Calderon pitao šta mislim o dolasku u Real tokom jednog telefonskog razgovora. Međutim, taj je razgovor bio daleko od nekog zvaničnog dogovora, kazao je Fabregas.

Kapiten londonskog Arsenala je, međutim, odbacio svaku mogućnost da napusti Emirates stadion.

-    Nikada nisam ni u jednom trenutku pomislio da napustim Arsenal. Volim svoj klub, trenera, saigrače i navijače. Ovdje mi je jako dobro i zaista nemam potrebu razmišljati o odlasku“, dodao je Cesc.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.