Cesc se nada rekordu
Francesc Fabregas

Španija i dalje bez poraza u kvalifikacijama

Cesc se nada rekordu

Kapiten Arsenala i reprezentativac Španije Cesc Fabregas oduševljen je načinom na koji Furija prolazi kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Španija je još uvijek bez poraza u grupi u kojoj se takmiči i Bosna i Hercegovina, a sjajni vezista londonskog Arsenala vjeruje da će se neporaženost Španaca produžiti do kraja kvalifikacija.

"Sada smo mnogo mirniji, kada smo obezbijedili plasman na Svjetsko prvenstvo. Međutim, imamo još jedan cilj da to je da ostvarimo novi rekord, odnosno da pobijedimo u svih deset utakmica kvalifikacija. To bi bilo zaista sjajno, jer bi nam to uoči Svjetskog prvenstva diglo sampouzdanje", smatra Cesc Fabregas.

Fabregasova Španija u posljednjem, 10. kolu kvalifikacija za odlazak u Južnu Afriku gostuje Bosni i Hercegovini, a taj će se susret odigrati 14. oktobra. Za nadati se da će upravo naši Zmajevi srušiti sjajan niz nepobjedivosti Furije u ovim kvalifikacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.