Cetin donio Galati tri boda

Fudbalsko prvenstvo Turske

Cetin donio Galati tri boda

Adnan Beganović

U današnja tri susreta 18. kola turske Super lige postignuta su samo dva gola. Konyaspor i Bursaspor odigrali su bez golova, Gaziantepspor je s minimalnih 1:0 slavio na gostovanju kod Kasimpase, dok je Galatasaray također s minimalnih 1:0 savladao Sivasspor.

Pobjedom na gostovanju kod Kasimpase fudbaleri Gaziantepspora probili su se na 6. mjesto tabele. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Sosa u 39. minuti.

Galatasaray je opet pružio lošu partiju, no ipak je uspio osvojiti tri boda. Pred svojim navijačima slavni turski klub bio je bolji od Sivasspora, a jedini pogodak na utakmici postigao je Cetin u 70. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.