Četiri kandidata za trenera Modriče
Moguć i povratak Nikića

Aktuelni šampion u potrazi za šefom struke

Četiri kandidata za trenera Modriče

Upravni odbor FK Modriča Maxima imenovao je Upravni odbor u sastavu Momir Grahovac, Zdravko Jovanović i Stojan Stolić, koja bi trebala pronaći novog trenera, nakon što je Mitar Lukić podnio ostavku.

Kandidati za novog šefa stručnoč štaba Modriče su bivši stratezi „uljar“ Nikola Nikić i Slaviša Božičić, te Zoran Ćurguz i Simo Krunić. Nikić i Ćurguz su slobodni, dok je Krunić još trener Željezničara, a Božičić vodi Bežaniju iz Beograda.

Zanimljivo je da je Lukić, podnoseći izvještaj o radu i ostavku, ponudio i transfer-listu igrača koji jesenas nisu zadovoljili. Na tom su popisu Hadžiđulbić, Vasić, Ćosić, Ristanić, Zafirović, Stajić i Janjiš. Još zanimljivije je da su od sedmorice navedenih čak šestorica tokom jeseni imala povjerenje Lukića. Jedino Janjiš nije dobio priliku. Kako Lukić nije više trener, konačan sud o transfer-listi daće Upravni odbor uz prijedlog novoizabranog šefa stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.