Četiri meča 24. kola Premijer lige u direktnom prijenosu

Derbi se igra u Sarajevu

Četiri meča 24. kola Premijer lige u direktnom prijenosu

A. Čaušević

Premijer liga BiH nastavit će se za vikend kada su na programu susreti 24. kola.

Najzanimljiviji meč ove runde igrat će se u subotu. Sarajevo će na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati Zrinjski. Meč počinje u 19 sati uz direktan prijenos na Moja TV.

Tri sata ranije na Tušnju će u gradskom derbiju snage odmjeriti Tuzla City i Sloboda. Na tuzlanskom stadionu će biti kamere BHT 1.

Prvog dana vikenda još će se sastati Zvijezda 09 i Široki Brijeg te Krupa i Radnik. Ti susreti  će početi u 16 sati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju će biti odigrani mečevi Željezničar - GOŠK i Čelik - Mladost DK. Susrete iz Gabele od 16:13 te iz Zenice od 19 sati će prenositi Moja TV.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi