Chamakh ostaje u Arsenalu

Chamakh ostaje u Arsenalu

Napadač Arsenala, Marouane Chamakh, iskazao je želju za ostankom na Emirates stadionu.

Dvadesetosmogodišnji Marokanac je trenutno na pripremama sa svojom reprezentacijom za Afrički kup nacija. Iako se mnogo špekulisalo o njegovom odlasku iz Londona, to se izgleda neće dogoditi.

"Trenutno ne razmišljam mnogo o budućnosti. Razgovarao sam sa Wengerom i definitivno ostajem sa Arsenalom poslije Afričkog kupa nacija", izjavio je Chamakh, te dodao:

"Umoran sam od špekulacija, a trenutno sam fokusiran na svoju reprezentaciju. Želim se dokazati u Arsenalu i igrati što više. Naravno, znam da je konkurencija u vrhu napada velika, ali to mi predstavlja izazov."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.