Chapecoense ostavio dirljivu poruku

Poruka na YouTubeu

Chapecoense ostavio dirljivu poruku

Edmir Škorić

Brazilski klub Chapecoense objavio je dirljiv video na zvaničnom YouTube kanalu.

Nesreća koja se dogodila u Kolumbiji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Živote su izgubili mnogi igrači i osoblje Chapecoensea nakon pada aviona.

Brazilski klub ostavio je dirljivu poruku na YouTubeu.

"Danas smo se probudili sa novim izazovom jer nam je život svima dao različite uloge. Naši ratnici su postali heroji i postali su besmrtni u bitci koja je učinila da čitav svijet stane. Velillanstvena zelena boja se širi među državama u zaista teškim vremenima. Vi ćete uvijek biti naši pobjednici", poruka je koja se može čuti u video prilogu kojeg je već sada pregledalo skoro 200.000 ljudi.


Eternos Campeões - #ForçaChape by situacijeliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti