Chelsea nudi 8 miliona za Ocamposa

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na meti Plavaca

Chelsea nudi 8 miliona za Ocamposa

Preme pisanju engleskih medija, londonski premierligaš Chelsea, spreman je ponuditi osam miliona eura za mladu zvijezdu River Platea, Lucasa Ocamposa.

17-godišnji argentinski fudbaler, našao se na meti londonskih Plavaca, a Chelsea je prema pisanju otočkih medija spreman ponuditi čak i osam miliona eura, kako bi osigurao njegov dolazak na Stamford Bridge.

Ocampos važi za jednog od najvećih svjetskih talenata, a u Argentini su ga već okarakterisali kao "novog" Cristiana Ronalda. Igra na poziciji krila, a može igrati i napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti