Chelsea umjesto Joe Colea dovodi Benayouna?

Chelsea umjesto Joe Colea dovodi Benayouna?

Edmir Škorić

Chelsea i Joe Cole još uvijek nisu dogovorili detalje novog ugovora, pa je lako moguće da Englez ovog ljeta napusti Stamford Bridge.

Ukoliko se to i dogodi, na Stamford Bridgeu bi doveli Yossi Benayouna, izraelskog reprezentativca iz redova Liverpooola. Benayoun bi tako popunio prazninu koja bi ostala nakon odlaska Joe Colea.

"Nema sumnje da Yossi Benayoun razmišlja o novom klubu i ne bi me iznenadilo da dođe u Chelsea", tvrdi izvor blizak Soccernet portalu.

Joe Cole nije imao sjajnu sezonu, a glavni razlog za to su raznorazne povrede. Njegov cilj je sada napraviti nešto više sa reprezentacijom Engleske, pa bi tek nakon SP-a pričao o mogućem produženju ugovora sa Plavcima. Ipak, na Stamford Bridgeu nemaju previše strpljenja i Benayoun bi mogao ubrzo crveni dres zamijeniti sa onim plavim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.