Chelsea uvjeren u dovođenje Modrića

Chelsea uvjeren u dovođenje Modrića

Čelnici Chelseaja su uvjereni kako će Tottenham pristati na njihovu najnoviju ponudu za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

Engleski mediji pišu kako je klub sa Stamford Bridgea spreman Tottenhamu ponuditi 35 miliona eura za hrvatskog playmakera.

Tottenham je već odbio dvije ponude Chelseaja za Modrića u visini od 25 i 30 miliona eura, te su londonski plavci spremili finalnu ponudu od 35 miliona eura.

U Chelseaju su uvjereni da će Tottenham pristati na njihovu posljednju ponudu za Modrića, koji je i sam izjavio da mu je želja da napusti White Hart Lane i preseli na Stamford Bridge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije