Chelseajev Brazilac na putu prema PSG-u

Kupuju u Londonu

Chelseajev Brazilac na putu prema PSG-u

Midhat Šljivak

PSG namjerava ove zime ozbiljno kupovati na Stamford Bridgeu.

Nakon što su otvoreno pokazali interes za angažovanje španskog veznjaka Juana Mate, prvak Francuske u svojim redovima želi vidjeti i brazilskog veznjaka Ramiresa.

Prethodnih mjeseci Ramiresovo ime se spominjalo u kontekstu prelaska u Real Madrid, ali je sjajni Brazilac te navode odbio. Navodno se u igru za Ramiresa sada uključio i PSG, koji uz Matu želi dovesti i ovog 26-godišnjeg fudbalera.

Ramires je gotovo nezamjenjiv član prve postave Chelseaja, a ove sezone je odigrao ukupno 24 meča, te je postigao četiri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti