Cheyrou i Ciani debituju za Tricolore

Domenech objavio spisak

Cheyrou i Ciani debituju za Tricolore

Adnan Beganović

Selektor francuske fudbalske reprezentacije, Raymond Domenech, objavio je imena igrača na koje računa za prijateljski susret sa Španijom koji će se 3. marta igrati na Stade de Franceu.

Domenech je za ogled sa Španjolcima na popis uvrstio i dva debitanta i to veznjaka Marseillea Benoita Cheyroua te odbrambenog fudbalera Bordeauxa Mickaëla Cianija.

Poziv za duel sa evropskim prvacima dobila su i dvojica fudbalera koje već duže vrijeme nije bilo u kadru Tricolora, Hatema Ben Arfa (Marseille) i Louis Saha (Everton).

Spisak francuskih reprezentativaca:

Golmani: Cedric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille),

Odbranbeni fudbaleri: Aly Cissokho (Lyon), Patrice Evra (Manchester United), Julien Escude (Sevilla), Rod Fanni (Rennes), Bacary Sagna (Arsenal), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Michael Ciani (Bordeaux), Adil Rami (Lille),

Veznjaci: Lassana Diarra (Real Madrid), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Moussa Sissoko (Toulouse), Jeremy Toulalan (Lyon), Benoit Cheyrou (Marseille),

Napadači:
Nicolas Anelka (Chelsea), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Loic Remy (Nice), Hatem Ben Arfa (Marseille), Franck Ribery (Bayern), Louis Saha (Everton).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.