Chicarito se priključio Meksikancima u Chicagu

Chicarito se priključio Meksikancima u Chicagu

Napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez priključio se kasno sinoć reprezentaciji Meksika u Chicagu.

Selektor Meksika dao je Chicaritu produženi odmor, te ovaj mladi napadač nije igrao protiv Walesa, a propsutio je i jučerašnji trening Meksikanaca.

 

Hernandez će sigurno igrati od prve minute protiv Bosne i Hercegovine u četvrtak navečer, odnosno petak ujutro, a u tom slučaju, u odnosu na ekipu koja je igrala protiv Walesa, trebao bi na klupu preseliti Giovani Dos Santos.

 

Vjerovatni sastav Meksika za utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom: Corona - Salcido, Moreno, Meza, Maza - Perez, Zavala, Andrade, Barrera -De Nigris, Hernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti