Chicharito: Moj pogodak je bio apsolutna slučajnost

Mladi napadač izjavio

Chicharito: Moj pogodak je bio apsolutna slučajnost

Strijelac pobjedničkog pogotka za Meksiko u sinoćnoj utakmici protiv naše reprezentacije, Javier Hernandez Chicharito, nakon utakmice izjavio je kako je pogodak došao sasvim neočekivano.

Podsjetimo, Stojan Vranješ nije uspio izbiti loptu iz dva pokušaja, a onda je ona spletom okolnosti stigla do Chicharita kom nije bilo teško matirati Begovića.

"Dogodilo se sasvim slučajno. Sada me svi u svlačionici zezaju", kazao je Chicharito za Medio Tempo dodavši:

"Najbitnije je da smo pobjedili 2:1, Sretan sam. Rekao sam da sam uvijek 100% spreman i dostupan za reprezentaciju. Uvijek ću dati sve od sebe, bez obzira da li me trener koristi 90 minuta ili samo jednu minutu".

Chicharito je danas proslavio 24. rođendan, a za svoj Meksiko je postigao impresivna 24 gola u 35 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.