Chiellini: Bio sam veliki navijač Milana

Defanzivac Juventusa iskren

Chiellini: Bio sam veliki navijač Milana

Zamjenik kapitena u redovima Juventusa, Giorgio Chiellini priznao je kako je bio veliki navijač Milana. 

Chiellini ističe kako su njegovi idoli bili legendarni kapiteni ekipe sa San Sira, Paolo Maldini i Franco Baresi, igrači koji su obilježili historiju Milana. 

"Kao dječak bio sam navijač Milana, imao sam njihov ruksak, kao i teku. Moji idoli bili su Franco Baresi i Paolo Maldini," kaže Chiellini i dodaje: 

"Godinama sam sanjao da dobijem dres Maldinija i to sam dočekao na San Siru. Šteta je samo što sam dobio taj dres kada je moja ekipa poražena rezultatom 6:0, a ja sam postigao i jedan autogol," kaže defanzivac Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.