Chiellini: Konačno je sezona završena

Sezona za Juve poput najgore noćne more

Chiellini: Konačno je sezona završena

E. Škorić

Juventusov defanzivac Giorgio Chiellini je poručio svojim saigračima da što prije zaborave očajnu sezonu, te da se što bolje pripreme za narednu.

Juventus je u početku sezone najavljivao borbu za Scudetto, ali su na kraju završili na očajnom sedmom mjestu. Da stvar bude još gora, u posljednjem prvenstvenom kolu su poraženi na San Siru od Milana (3:0).

"Konačo je sezona završena. Utakmica protiv Milana je, nažalost, pokazala kako je naša sezona razočaravajuća. Kao što sam govorio i ranije, moramo okrenuti stranicu. Tokom narednih dana ću gledati da napunim baterije i vrijeme provedem sa obitelji i prijateljima, prije polaska u Sestriere (kamp za treniranje), gdje počinje naša Južnoafrička avantura (SP)", kazao je Chiellini za Tuttosport.

Stara dama je ove sezone čak 15 puta poražena, te je primila 56 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.