Chiellini priželjkuje Aguera u Juventusu

Chiellini priželjkuje Aguera u Juventusu

Odbrambeni igrač Juventusa Giorgio Chiellini pozvao je čelnike svog kluba da što prije u Torino dovedu napadača Atletico Madrida Sergia Aguera.

Juventus već neko vrijeme ima velikih problema sa napadačima, te se u narednom prelaznom roku očekuje da neko veliko ime sleti u Torino.

Chiellini se nada da bi Sergio Aguero mogao biti taj napadač.

"Želim da ostanem i igram u Juventusu na njegovom novom stadionu i to zajedno sa nekim velikim igračima, kao što je recimo Sergio Aguero. On je sjajan napadač koji bi nam mnogo pomogao i nadam se da će čelnici kluba uspjeti dogovoriti njegov transfer u Juventus", kazao je italijanski stoper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.