Chiellini: Utakmica protiv Reala može biti prekretnica

Večeras se igra derbi na Santiago Bernabeu

Chiellini: Utakmica protiv Reala može biti prekretnica

Defanzivac Juventusa Giorgio Chiellini mišljenja je da utakmica protiv Reala iz Madrida može biti prekretnica za njegov tim. 

Nakon lošeg otvaranja Lige prvaka i remija protiv Kopenhagena i Galatasaraya, Juventus je posustao i Seriji A gdje je poražen od Fiorentine.

„Griješili smo u odbrani, ali sada naporno radimo da se vratimo na pravi put,“ izjavio je Chiellini, te prokomentarisao večerašnju utakmicu protiv Reala:

„Poštujemo ih, ali sigurno možemo iznenaditi na njihovom stadionu. Ta utakmica može biti prekretnica za nas,“ dodao je Chiellini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.