Chiellini uvjeren u pobjedu nad Interom

Chiellini uvjeren u pobjedu nad Interom

E. Škorić

Juventus sutra dočekuje Inter sa osam bodova zaostatka, no branič Stare dame Giorgio Chiellni misli da će se ta prednost nakon sutrašnjeg okršaja smanjiti.

Porazom Juventusa Inter bi otišao na jedanaest bodova prednosti i vjerovatno prelomio prvenstvo Italije. Stoga, u Torinu se svi nadaju pobjedi u paklenom okršaju, pa i defanzivac Giorgio Chiellini.

"Uvjereni smo da imamo snage vratiti se na pravi put. Želimo napraviti preokret u našoj sezoni i pokušat ćemo to napraviti svim mogućim sredstvima. Napast ćemo ih i borit ćemo se za svaku loptu", kazao je optimistični Chiellini za Corriere dello Sport.

"Koncetrirat ćemo se jer bi pobjedna značila vraćanje samopouzdanja. Naš duh će nam pomoći da porazimo Inter."

Nakon utakmice s Interom, Juventusa čeka borba za prolaz u naredni krug Lige prvaka protiv Bayerna.

"Imat ćemo svega tri dana odmora, ali vas mogu uvjeriti da smo spremni", završio je Chiellini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti