Chivu: Hvala svima za podršku

Rumun se uspješno oporavlja

Chivu: Hvala svima za podršku

Edmir Škorić

Rumunski reprezentativac Cristian Civu uspješno se oporavlja nakon što je zadobio prijelom ljubanje te se zahvaljuje svim svojim saigračima i navijačima za veliku podršku.

Cristian Chivu imao je hitnu operaciju u bolnici u Veroni, nakon što je zadobio prijelom lubanje u duelu sa Sergio Pellissierom, igračem Chieva. Rumun je prebačen u milansku kliniku gdje će se zadržati neko vrijeme.

"Izvinite ako nisam bio u mogućnosti da se osobno svima zahvalim. Iskreno, bilo je predivno primiti toliko poruka od prijatelja i saigrača, kolega i direktora, trenera iz italijanskih i stranih klubova", kazao je rumunski defanzivac, koji tvrdi da se osjeća sve bolje.

"Naravno, poruke su mi slali i navijači Intera, navijači iz Rumunije i Holandije i još mnogi. Osjećao sam da su svi blizu mene i ovo mi je svakako pomoglo da se osjećam bolje. Ne mogu poreći da sam bio potaknut nakon Interove sinošnje pobjede. To je bilo fantastično i momčad je briljirala. Hvala vam i za to", citiran je Chivu na službenoj stranici Intera.

I Pellissier je također zadobio povrede glave u sudaru s Chivuom, te će i on odmarati najmanje sedam dana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.