Chovanec: Očekujem dosta jače Sarajevo

Chovanec: Očekujem dosta jače Sarajevo

Na Koševu će sutra u revanš susretu 2. pretkola Evropske lige snage odmjeriti Sarajevo i Sparta. Gosti iz Praga duboko su zakoračili u 3. pretkolo nakon 5:0 pobjede iz prve utakmice, no namjeravaju trijumfovati i u Sarajevu.

"Nisam siguran koliko će biti promjena. Nemamo problema sa povredama, svi su na raspolaganju. Očekujem dosta jače Sarajevo u sutrašnjoj utakmici. Na ovom terenu odigrali su dosta dobro protiv Orebra i imaju dobre navijače. Nisu najbolje pokazali u Pragu", rekao je trener Sparte Jozef Chovanec.

"Mislim da nije realan rezultat iz prve utakmice. Jesmo bolja ekipa od Sarajeva, ali nismo za rezultat 5:0. Igrat ćemo slično kao i u prvoj utakmici, bez obzira što je u Pragu sve riješeno. Idemo na pobjedu", rekao je Andrej Kerić na pres konferenciji.

"Dugo nisam bio u Sarajevu. Posljednji put kad su igrale naše reprezentacije. Nažalost, tada je bilo nereda, ali ja se lijepo osjećam u Sarajevu, jer sam dosta blizu svoje kuće. Ne znam da li ću sutra igrati, to je sve do trenera. Ukoliko dobijem priliku dat ću sve od sebe", dodao je Hrvat u redovima češkog tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.