Cicinho želi nazad u Brazil

Sao Paulo nova destinacija

Cicinho želi nazad u Brazil

Adnan Beganović

Brazilski fudbalski internacionalac, Cicinho, poručio je da želi napustiti Romu i vratiti se u Brazil gdje je navodno sve dogovorio sa Sao Paulom.

"Otimistično sam raspoložen jer postoji velika mogućnost da se vratim u Sao Paulo. Klub sam već obavjestio o svojim željama. Na ljeto je Svjetsko prvenstvo, a ja želim biti dio reprezentacije na smotri najboljih svjetskih selekcija. Nadam se da će doći do dogovora koji je najbolji i za mene i za klub", rekao je Cicinho.

Navodno postoji velika mogućnosti da Rimljani Cicinha posude Sao Paulu na godinu dana pa da tek onda razmisle o njegovoj prodaji. Cicinho je u Romu stigao 2007. godine iz Reala, a za brazilski nacionalni tim odigrao je 15 utakmica.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti