Cimerotič: Čuda se dešavaju

Slovenci se još uvijek nadaju

Cimerotič: Čuda se dešavaju

Adnan Beganović

Nekadašnji reprezentativac Slovenije i najiskusniji igrač Olimpije, Sebastijan Cimerotič, nakon poraza od Širokog Brijega rekao je da još uvijek ništa nije gotovo.

"Od prve minute susreta moglo se uočiti da gotovo niti jedan igrač iz naše momčadi nema evropskog iskustva, dok se u igri Širokog Brijega primijetilo da su ipak mnogi igrači već igrali evropske susrete. I to je po mom mišljenju presudilo. Međutim, to nije i ne smije biti izgovor. Razočarali smo naše navijače ali život ide dalje", rekao je Cimerotič i dodao:

"Ako se već na samom startu moramo oprostiti od Evrope, onda u Širokom Brijegu moramo barem pokušati napraviti nešto više. Svi misle da je sve izgubljeno, a ja kažem da je rezultat 0:2 dostižan. Čuda se događaju, no da bismo napravili dobar rezultat na Pecari, neki igrači moraju svladati tremu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.