Veznjak Sarajeva pred duel sa Zvijezdom

Cimirot: Pobijediti Zvijezdu i bez pritiska otići u Grčku

Fudbalski klub Sarajevo večeras će na stadionu Asim Ferhatović Hase u prvom kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati Zvijezdu iz Gradačca. 

Bordo tim će tako između dvije evropske utakmice odigrati svoj premijerni susret u novoj sezoni najvišeg rang takmičenja u Bosni i Hercegovini. Gojko Cimirot ističe kako Sarajevo treba pobjeda, prije svega zbog samopouzdanja.  

"Pokazali smo da posjedujemo veliki kvalitet. Mi smo dominirali 70 minuta, a onda se desio pad u našoj igri. Oni su preiskusna ekipa. Mi u našoj ekipi imamo par iskusnih igrača, a sve ostalo su mladi igrači. Golove smo primili iz naših grešaka," rekao je Cimirot i potom se osvrnuo na duel sa Zvijezdom: 

"Očekuje nas teška utakmica, prije svega psihički, jer smo malo pali nakon poraza protiv Atromitosa. Moramo izaći što jači iz tog poraza, pobijediti Zvijezdu i ići bez pritiska u Grčku," kaže Cimirot. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.