Cimirot: Pobjeda za miran revanš na Piroti

Veznjak Sarajeva uoči duela sa Travnikom

Cimirot: Pobjeda za miran revanš na Piroti

Ekipa iz Titove 38/b u prošlom je kolu doživjela prvi poraz u jednom domaćem takmičenju, još od prvog marta i duela sa Čelikom u Zenici. 

Dženana Uščuplića na klupi je naslijedio Meho Kodro, a protiv Travnika u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine ima idealnu priliku da svoju bordo priču počne sa pobjedom. Gojko Cimirot vjeruje kako pobjeda protiv Travnika ne smije doći u pitanje. 

"Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv Travnika kojeg respektujemo maksimalno. Svjesni smo njihovih mogućnosti, jer su nam nedavno u prvenstvu odnijeli jedan bod sa Koševa. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju, kakva se od nas i očekuje, te ostvariti pobjedu za miran revanš na Piroti," rekao je Cimirot. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.