Cimirot stigao ne pripreme, pa ih napustio zbog povrede

Mladi veznjak Sarajeva

Cimirot stigao ne pripreme, pa ih napustio zbog povrede

Gojko Cimirot, mladi veznjak Sarajeva, je naknadno dobio poziv selektora Mehmeda Baždarević za kvalifikacioni duel s Izraelom.

Ipak, vezni fudbaler Sarajeva, koji se s okitio šampionskom titulom u meču posljednjeg kola BH Telecom Premijer lige odigrao je svega 36 minuta.

Zbog povrede prednje lože Uščuplić je Cimirota izveo iz igre, a iz istog razloga fudbaler Bordo kluba neće biti na raspolaganju selektoru našeg nacionalnog tima.

Iako je stigao na okupljanje naše najbolje selekcije Cimirot neće trenirati s našom reprezentacijom jer mora mirovati u narednih sedam dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.