Cimirot: Sve je bilo riješeno nakon prvog poluvremena

Gojko Cimirot nakon utakmice sa Slavijom

Cimirot: Sve je bilo riješeno nakon prvog poluvremena

Fudbalski klub Sarajevo jučer je u okviru desetog kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine slavio protiv Slavije rezultatom 3:0. 

Veznjak Sarajeva Gojko Cimirot istakao je kako je njegova ekipa do pobjede došla bez velikih problema. 

"Mislim da smo rutinski ostvarili pobjedu, bilo je sve riješeno u prvom poluvremenu. Kontrolisali smo igru, bili bolji protivnik, bolje stajali na terenu svih 90 minuta i zasluženo pobijedili," kaže Cimirot. 

Veznjak Sarajeva već danas će se priključiti saigračima iz reprezentacije. Pred Zmajevima su odlučujuće utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku. 

"Prvu utakmicu smo kiksali i sada nas očekuju dvije teške utakmice. Jako je važno da ostvarimo dobre rezultate kako bi ostali u trci za plasman na Evropsko prvenstvo," rekao je Cimirot.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti