Cimirot: Zoryja je odlična provjera za nas

Mladi reprezentativac BiH pred duel sa Ukrajincima

Cimirot: Zoryja je odlična provjera za nas

FK Sarajevo za nešto više od 14 dana odigrat će svoj prvi susret na evropskoj sceni ove sezone. 

Bordo tim formu za Evropu brusi u Sloveniji, a Gojko Cimirot jedan je od igrača od kojeg navijači najviše očekuju naredne sezone. Fudbaler koji je svojim nastupima u proljetnom dijelu prvenstva stekao brojne simpatije ističe kako će utakmica sa Zoryom biti prava provjera. 

"Uslovi u Sloveniji su odlični. Imamo sve potrebno, kako bi se spremili za evropske i ligaške utakmice. Danas nas očekuje i prva trening utakmica protiv Zoryje. Protivnik je izuzetno jak i biti će to odlična provjera," kazao je Gojko Cimiort, prvotimac bordo kluba.

"Sutra je na rasporedu i prva utakmica između Haugesunda i Broughtona. Naravno, pratit ćemo dešavanja na utakmici. Što se tiče mene, iskreno, svejedno mi je protiv koga ćemo igrati. Smatram da je bitno da mi budemo oni pravi, jer imamo zaista kvalitetnu ekipu i vjerujem u naše sposobnosti," dodao je Cimirot.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.